Salsa Breeze Outdoor Festival

By  | 

In samenwerking met Salsa Breeze en First Vision organiseren we aankomende zaterdag de eerste editie van Salsa Breeze Outdoor Festival 23.05.2015 op het festivalterrein van Aquabest. Na veel uitverkochte en geweldige edities van Salsa Breeze hebben Salsa Breeze en YZZO besloten om Salsa Breeze te ‘upgraden’ naar een outdoor editie.

 Salsa Breeze Outdoor Festival is meer dan een muziek- en dansevenement, het is een totaalbeleving van de Latin en Caribische cultuur. Naast genieten van muziek en dans kun je deelnemen aan salsa workshops en vele andere leuke activiteiten.

Als je het festivalterrein opkomt lijkt het net alsof je je in Cuba, Mexico of Curaçao bevindt. Het exotische decor zal je leiden over het terrein. Je kunt heerlijk genieten van je cocktail in de lounge area of dansen op de beste Latin muziek bij de andere areas.

Er zijn maar liefst zes areas met de beste Salsa, Bachata, Kizomba, Urban en Eclectic muziek. De line-up bestaat uit de beste live acts (Croma Latina, Latin Cruise, Cache Royale) en Dj’s (Lady Bee, Latin Master, Zay’X, BIGGI). De mix tussen DJ’s, live muziek en dansshows zal je het ultieme Latin gevoel geven.

We nodigen jou van harte uit om langs te komen op ons publieke evenement Salsa Breeze Outdoor Festival 23.05.2015. Tickets zijn verkrijgbaar via de website, Santiago de Cuba en aan de deur.

Wil je meer informatie over het festival? Neem dan een kijkje op de website www.salsabreeze.nl of like de Facebookpagina www.facebook.nl/SalsaBreeze.