Kerst, social media en meer

By  | 

YZZO events is terug van weg geweest! Hoewel het rustig leek bij YZZO is er achter de schermen een hoop veranderd. Nieuwe medewerkers, nieuwe concepten en nieuwe social media kanalen!

Een warm welkom voor onze nieuwe medewerkers: Liza, Sandy en Silke! Namens het hele YZZO team veel succes en plezier gewenst tijdens jullie periode bij YZZO.

Ze zijn gelijk aan de slag gegaan met ons nieuwe concept: de kerst quiz!
De kerst quiz is een quiz waarbij een aantal teams het tegen elkaar opnemen. In 7 of 8 rondes wordt jullie kennis op de proef gesteld op het gebied van kerst. Een strijdlustige wedstrijd met o.a. kerst muziekfragmenten, uitbeelden, kerstvragen en nog veel meer! Ga nu de strijd aan met elkaar tijdens deze gezellige kerst quiz met uiteraard een heerlijke 3-gangen diner of borrel. Vraag nu een vrijblijvend offerte aan en ontvang diverse mogelijkheden qua budget, locatie en invulling.

Ook is YZZO events nu te vinden op Instagram! Ben je benieuwd naar hoe het er bij YZZO events achter de schermen aan toe gaat? Op Instagram plaatsen we foto’s en filmpjes met waar we op dit moment aan werken, en houden we je op de hoogte van al het laatste nieuws. https://www.instagram.com/yzzoevents/